robatoris de fills a mares solteres . . .

En la tertúlia d’aquest matí a Catalunya Ràdio, amb les senyores Marta Ferrusola i Judit Mascó, parlaven quan jo ho he escoltat, de l’afer dels “nens robats”. La senyora Ferrusola puntualitzava que seguia el tema amb interès i que fins i tot ahir mateix n’havia estat parlant amb el seu marit, el senyor Jordi Pujol.
El conductor del programa anava recordant i apuntant els trets rellevants d’aquells macabres fets: . . . els robatoris de fills a mares solteres, republicanes, etc., per “vendre’ls” a mares addictes al règim, famílies cristianes i demés.
Se m’ha posat la pell de gallina a l’escoltar a la senyora Ferrusola dient que aquests nens, ara homes/dones, han d’estar agraïts als seus pares adoptius “pel que han fet per ells”. La senyora Mascó, menys mal, li ha dit: però, “que dius Marta? Han d’estar agraïts?” i li ha recordat que aquestes mares van ser les que simulaven un embaràs, a consciència i esperant que prenguessin el fill a la mare poc convenient, per a la suposada bona formació d’aquest, per donar-li o vendre-li a ella, que si li donaria l’educació, valors . . . , adequats.
La senyora Ferrusola ha insistit en la seva tesi, sense convèncer a la senyora Mascó, ni a mi, ni a ningú més que l’escoltés, espero.
Estic esgarrifada !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.