CODI GENÈTIC – Amàlia Lafuente

 

L’estic acabant, una mica per casualitat, a la primera part li trobava una ambientació massa específica i estava temptada de deixar-lo, també però des de les primeres pàgines m’ha agradat com està escrit i he anat tirant, per sort, doncs es una interessant novel·la, on l’autora, amb molta traça i seguint el fil del trajecte personal  i professional de la protagonista, va establint el seu punt de vista –molt real i quotidià- dels abusos de poder, dels averanys en els camins de les dones . . . , mireu els enllaços de sota

Amàlia Lafuente metgessa i catedràtica de Farmacologia a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona planteja unes situacions molt reals; situacions que es reprodueixen no només en el mon de la ciència, sinó en qualsevol col·lectiu professional, laboral, polític . . . , el poder, el patriarcat, el masclisme . . .

VINCLES A BLOGS AMB COMENTARIS SOBRE CODI GENÈTIC

Llibres i punt
http://llibresipunt.blogspot.com/2011/03/codi-genetic.html

ARC Associació de Relataires en Català
http://associaciorelataires.com/2010/11/01/codi-genetic-damalia-lafuente/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.