SALVEM EL NUCLI HISTÒRIC DE SANT ANDREU

La nostra companya i veïna del barri en cuestió, la Joana, ens dona la seva opinió respecte als  esdeveniments relacionats amb la remodelació del casc antic de Sant Andreu.
Més info. a:

http://www.avvsantandreu.cat/salvem_casc_antic.php

http://blogs.timeout.cat/guillemcarbonell/2012/01/31/salvem-el-casc-antic-els-veins-de-sant-andreu-demanen-que-es-protegeixi-integrament-el-nucli-historic/

Diversos veins han obert un grup de Facebook :

www.facebook.com/#!grups/273446929376444/

Diu la Joana:

 D’esquena a la realitat, tancats i reunits en un despatx, uns senyors de l’Ajuntament de Barcelona, constituïts en “CONSELL CIUTADÀ, han dissenyat un pla per a la protección del nuncli antic del poble de Sant Andreu de Palomar Segons ells, els seus objetius són mantenir i potenciar la forta identitat del barri……..( ¿ ). ……. I com…..(?)…. Destruint el centre històric del nostre poble. Si, aquests senyors de Barcelona que el pretenen millorar, ens detallen els canvis previstos, que a la llarga, duran beneficis a la ciutadania, diuen. Aquests prohoms ens volen embadocar, amb càntics de sirenes, oferint unes modificacions que ningú ha demanat, ni vol. Algú s’ha interessat per les persones que viuen en les casetes dels carrers Bascònia, Jorba, Rovira i Virgili, Baliarda, i la resta de carrers que es veuen implicats en aquesta remodelació?. No els importen els ciutadans de peu, els que fan bullir i engreixar l’olla, són els negociadors de torn: empresaris, banquers, i….. el propi Ajuntament. Gracienca de naixement, visc a Sant Andreu des del 1972 i el meu pis es troba lluny del centre històric. Sempre he envejat la sort dels que viuen en aquestes casetes baixes amb l’eixida enjardinada. Ara, però, en nom d’un fals progrés, ens volen fer malbé un centre molt important i estimat per a tots nosaltres. Jo vaig ser en la lluita per la recuperació de la nostra Rambla, per la consecució de l’Escola Pegaso i per altres reivindicacions veïnals. I com no, signaré les al•legacions oportunes per tal de SALVAR EL CASC ANTIC. Us recordo que el proper 11 de febrer, a les 12 hores, a la Plaça Orfila hi haurà Concentració i Signatura d’Al•legacions. QUE NO HI FALTI NINGÚ.!!

Joana

1 comentari (+add yours?)

  1. Margarita
    febr. 01, 2012 @ 19:21:54

    Estic totalment d’acord amb la Joana. A més ara que precisament estem atravessant una crisi de cavall, no veig la necesitat de fer una obra com aquesta. Quan els interessa tan, per alguna cosa serà. A mi també m’agradan molt les casetas baixas i per poc que pugui estarè a la Plaça Orfila el proper 11 de febrer.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.