EL Punt AVUI elimina els anuncis de contactes

logotipo-dones[1]

Des de l’ADPC Saludem i felicitem la iniciativa de El Punt AVUI que des del 2 de gener d’enguany ha decidit eliminar els anuncis de contactes, els coneguts com anuncis de prostitució.

comunicació | 10/01/2013

Redacció.- L’any 2008, l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC) junt amb altres organitzacions feministes iniciaren una campanya per tal que la premsa en format paper i també en digital eradiqués els anuncis de prostitució.

El 2008 l’AVUI ja va eliminar els anuncis de contacte, – i així des de l’ADPC se li va reconèixer atorgant-li el Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista junt amb el diari Público i 20Minutos-, però amb la fusió amb El Punt van reincidir.

El diari La Razón també s’apunta a la iniciativa i elimina la secció d’anuncis de contactes de les seves pàgines de classificats i el diari ARA, ja des del seu naixement el 2010 va sortir sense aquesta publicitat

La batalla no es pot donar per guanyada perquè capçaleres tan potents com El País, El Periódico o La Vanguardia publiquen encara anuncis de contactes, així com moltes publicacions esportives com ara Marca i Sport. El Mundo també la segueix publicant, només però en l’edició de Madrid, no a les altres edicions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.