“Aquí les dones paquistaneses han guanyat en l’adaptació i en la llibertat de decidir què volen ser”

AMB VEU DE DONA | Perquè les dones som protagonistes

Com veiem en cada post d’aquest blog, la situació de la dona en l’actualitat a Espanya no es troba en una condició d’igualtat respecte els homes, però a molts indrets del món la situació del sector femení és molt pitjor i suposa una lluita diària per la supervivència.

El Paquistán és un exemple. Amb només 13 anys, Malala Yousafzai va aconseguir notorietat amb un blog de la BBC on explicava les conseqüències de la ocupació dels talibans a la vall del riu Swat. La seva denúncia es va centrar en la prohibició a l’educació de les nenes entre 2003 i 2009, un activisme que va alarmar els més radicals que van intentar acabar amb ella en un atemptat del 2012. La lluita de Malala ha estat imparable: va ser guardonada amb el Premi Nobel de la Pau del 2014 i el seu testimoni és un crit ferm per la independència…

View original post 573 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.