Acció de sensibilització a les xarxes socials: “Per una Catalunya lliure de violències sexuals.

 #JOTAMBÉ”

cartell acció de sensibilització #JoTambé

L’Institut Català de les Dones posa en marxa l’acció de sensibilització a les xarxes socials Per una Catalunya lliure de violències sexuals. #JOTAMBÉ en el marc de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

Demanem la vostra implicació en l’acció de sensibilització a les xarxes socials Per una Catalunya lliure de violències sexuals. #JOTAMBÉ, a través de la qual des de l’ICD ens sumem, acompanyem i posem en valor la iniciativa de moltes dones a nivell internacional que amb molta valentia han fet un pas endavant i s’han atrevit a denunciar públicament les violències sexuals amb l’etiqueta #MeToo.

Amb aquesta iniciativa també manifestem el reconeixement que fem des de les institucions de les violències sexuals amb tota la seva magnitud, així com la nostra implicació en la resposta amb els recursos de la Xarxa d’atenció i recuperació integral a les dones que pateixen violència masclista.

Si voleu participar en l’acció de sensibilització a les xarxes socials Per una Catalunya lliure de violències sexuals. #JOTAMBÉ, us podeu descarregar alguna de les imatges de cartell adjuntes, fer-vos una fotografia amb ella i compartir-la per les xarxes socials amb l’etiqueta #JOTAMBÉ i anomenant l’@icdones. Esperem que compartiu aquesta idea i us demanem que en feu la màxima difusió.

El material per a l’acció de sensibilització a les xarxes socials Per una Catalunya lliure de violències sexuals. #JOTAMBÉ ha estat realitzat en col·laboració amb l’entitat experta Creación Positiva.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.