Consell Dones – 25N

Us enviem aquesta nota de Ca la Dona (Novembre Feminista) per demanar-vos que feu difusió de la mani que tenim prevista organitzar el 5 de Novembre . Voldríem que feu arribar aquesta nota al Consell de Dones de Barcelona i als Consells de Dones dels districtes i a les referents tècniques de dones. Esperem comptar amb el vostre suport ..com sempre !

MANIFESTACIÓ CONTRA LES VIOLÈNCIES MASCLISTES

Des de Novembre Feminista, (espai a Barcelona de grups feministes compromeses en la lluita contra les violències masclistes que ens reunim a Ca la Dona), us volem informar d’una iniciativa sorgida de diversos grups,col·lectius i organitzacions feministes de Catalunya, País Valencià i  Ses illes.

 Ens hem trobat a la “Plataforma Feminista 5N a Tarragona” per impulsar una gran manifestació ciutadana contra les violències masclistes, el 5 de Novembre, a les 12h del migdia, a la Plaça Imperial Tàrraco a Tarragona.

 

5 NOVIEMBRE 2016

a Tarragona!!!

Sortirem el dia 5N a les 9’30 de Sants i tornarem al voltant de les 19 hores.Hem preparat un autobús de dones per poder anat totes juntes . ens portarà i ens retornarà. Les companyes de Tarragona ens facilitaren una llista de llocs per anar a dinar .

 

L’import són 10€ anar i tornar, s’ha d’omplir el formulari  i s’ha de fer l’ingrés al número de compte:

ES93 2100 3205 1922 0035 3920 (CCC:2100 3205 19 22 00353920)
abans del 27 d’octubre.

Cal indicar en el concepte COGNOMS+NOM+Tarragona i enviar un correu de confirmació de pagament  a novembrefeminista@gmail.com

Si formes part d’alguna organització o associació i vols organitzar el vostre bus, envia’ns un correu indicant el nom de la vostra organització i el número de busos que organitzeu. Aquesta informació és necessària per l’organització.