Nadal 2016

Dinar en bona companyia

 Així és, una bona companyia i una gran companyia, en tots els sentits d’aquestes paraules. Gran, perquè érem vint les persones que ens vam reunir al Bar Versalles de Sant Andreu, el dijous 15 de desembre d’aquest 2016 que aviat deixarem, per celebrar el final de les activitats, d’enguany, de la nostra Associació Pal·las; també bona i gran, perquè som capaces de donar el millor de nosaltres mateixes i compartir amb alegria i bon humor taula i coberts.

I, finalment, gran i bona per la generositat de totes plegades, sobretot per la feina que la Magda i la Mercè fan perquè nosaltres en puguem gaudir; pels detalls de les artistes del grup: la Cèlia ens va regalar un dibuix magnífic de la nostra “patrona” Atena (perdoneu-me la llicència); la Montse Ferrer ens va donar un arbre de Nadal dolcíssim, ens va recitar un verset i ens va fer cantar i tot!

Les que no vau poder venir –vam tenir un record per a totes– , us recomanem que no us deixeu perdre una altra vegada aquests àpats. S’ho valen, i molt.

I ens donen força per començar l’any amb energies renovades!

Molt bones festes a tothom!

Montserrat Bayà