-Documents Dones – plans, programes

http://www.bcn.cat/congresdones09/ca/documents.html

————————————-

L’Institut Català de les Dones presenta l’esborrany del Pla estratègic de polítiques de dones 2012-2015 a les representants del Consell Nacional de Dones de Catalunya

El procés participatiu del nou Pla estratègic de polítiques de dones també implicarà les entitats municipalistes de Catalunya i un grup d’expertes

L’Institut Català de les Dones va presentar ahir (18 de juliol de 2012) a les representants de les entitats de dones que formen part del Consell Nacional de Dones de Catalunya l’esborrany del Pla estratègic de polítiques de dones 2012-2015. Aquest Pla fomenta i garanteix el principi d’eficàcia en totes les polítiques i actuacions del Govern de la Generalitat de Catalunya mitjançant la incorporació de la perspectiva de gènere i de les dones per assolir la igualtat efectiva de dones i homes, i prevenir i actuar i eradicar la violència masclista.

La reunió d’ahir inicia un procés participatiu que, a més de les entitats de dones, també implica les entitats municipalistes de Catalunya i a un grup d’expertes. El nou marc estratègic de les polítiques de dones parteix de la necessitat de mantenir, ampliar i consolidar la transversalitat d’aquestes actuacions.

El ConselL Nacional de Dones de Catalunya és l’òrgan consultiu de l’ICD amb representació de 390 associacions de dones de tot el territori català. A través d’aquest Consell, les entitats de dones esdevenen interlocutores de les polítiques que fa el Govern de la Generalitat, en especial dels plans específics de dones i de les normatives legals relacionades amb l’abordatge de la violència masclista.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.